Ελαφρώς γλυκιά και καυτερή πάστα πιπεριάς γνωστή ως gochujang, από τις πιο αγαπημένες στην Κορέα. Χρησιμοποιείται σε σάλτσες, σε φαγητά με μοσχάρι και κοτόπουλο, σαν σάλτσα ντιπ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ζυμωμένο ρύζι (ρύζι, νερό, αλάτι), σιρόπι γλυκόζης, πάστα πιπεριάς 13% (καυτερή πιπεριά σε σκόνη, σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι, νερό), καυτερή σκόνη πιπεριάς 6%, ζυμωμένη πάστα σόγιας (σόγια, νερό, αλάτι), αλκοόλ, νερό, αλάτι, εκχύλισμα σιταριού, ζυμωμένη σάλτσα σόγιας (σόγια, νερό, αλάτι, σιτάρι, αλκοόλ, εκχύλισμα μαγιάς), συμπύκνωμα σκόρδου