Περιγραφή: Ανακαλύψτε ένα πρωτότυπο λάδι με γεύση γιουζού. Το γιουζού είναι ένα μικρό ιαπωνικό εσπεριδοειδές με περίπλοκη και λεπτή γεύση, κάτι μεταξύ μανταρινιού και κίτρου, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα για τον χυμό του. Για την παραγωγή αυτού του λαδιού, ο παραγωγός χρησιμοποιεί ξύσματα γιούζου από τις γειτονικές περιοχές, όπως την επαρχία Κότσι, μετά την έκθλιψη του χυμού. Ο παραγωγός εξάγει προσεκτικά τα αρωματικά λιπαρά συστατικά από τα ξύσματα γιουζού χωρίς να χρησιμοποιεί θερμότητα, για να αποφύγει την αλλοίωση της γεύσης. Αυτά τα λιπαρά συστατικά συνδυάζονται στη συνέχεια με το καλαμποκέλαιο του παραγωγού, για να δημιουργηθεί ένα συμπυκνωμένο λάδι, με τη λεπτή γεύση του γιουζού.
Γεύση: Ένα συμπυκνωμένο λάδι με τη δροσιστική γεύση του γιουζού.
Χρήση: Λίγες σταγόνες αυτού του λαδιού είναι αρκετές για να αρωματίσουν ένα μαριναρισμένο ψάρι ή ιαπωνικά κρύα νουντλς όπως το ζαρού ουντόν ή το ζαρού σόμπα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε dressing για σαλάτες.
Συστατικά: Καλαμποκέλαιο (99%), λάδι γιουζού (1%)
Συντήρηση: Κρατήστε το μακριά από το φως.