Το Λάδι Τσίλι S&B παρασκευάζεται κυρίως από εκχύλισμα επιλεγμένων κόκκινων πιπεριών τσίλι. Χρησιμοποιώντας εξαιρετική τεχνική και τεχνογνωσία παράγεται ζεστό, γευστικό και πολύχρωμο εκχύλισμα και στη συνέχεια προστίθεται σησαμέλαιο.
- διαθέτει πικάντικη γεύση, έντονο κόκκινο χρώμα και την αλμυρή γεύση του σησαμέλαιου
- προσθέστε το λάδι τσίλι σε σάλτσες ντιπ για γκιόζα, σε σούπες, ως καρύκευμα για τηγανητό κρέας και λαχανικά, σε ντρέσινγκ, topping για ρολά σούσι. Συνδυάστε το λάδι τσίλι με μαγιονέζα για μια καταπληκτική κρεμώδη σάλτσα ντιπ.