Μείγμα αλεύρων ιδανικό για το ιαπωνικό πιάτο τεμπούρα, όπου θαλασσινά και λαχανικά κομμένα σε λωρίδες βυθίζονται σε ειδικό χυλό από αλεύρι τεμπούρα κκαι τηγανίζονται σε φυτικό λάδι (160°C-180°C). Για καλύτερο, πιο τραγανό αποτέλεσμα αναμείξτε τον χυλό λίγο πριν τον χρησιμοποιείσετε και μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να παραμείνουν σβόλοι οι οποίοι και δημιουργούν την εμφάνιση και υφή των τεμπούρα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
αλεύρι σίτου, άμυλο ταπιόκας, μπέικιν πάουντερ, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, αλάτι, ενισχυτής γεύσης: Ε621
Περιέχει σιτάρι