Το μελάνι σουπιάς χρησιμοποιείται ως καρύκευμα σε πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, ρύζι, ζυμαρικά, ψωμί κτλ. και χαρίζει στις δημιουργίες σας το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα καθώς και φίνο άρωμα θάλασσας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μελάνι σουπιάς, νερό, αλάτι, πηκτικό μέσο καρβοξυµεθυλοκυτταρίνη.
Περιέχει μελάνι σουπιάς. Μπορεί να περιέχει ίχνη οστρακοειδών, ψαριού, γάλακτος και σέλινου. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 20 ημέρες.