Μοσχάρι Στιρ Φράϊ Με Pico De Gallo, Πικάντικη Μαγιονέζα, Κιμτσί και Γουακαμόλε
ΥΛΙΚΑ
Μοσχαρίσιο φιλέτο
100g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας - Superior Light Soy Sauce PEARL RIVER BRIDGE
10g Καβουρντισμένο Σουσαμέλαιο - Blended Roasted Sesame Oil LUCKY
10g χυμός λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο
Μείγμα Μπαχαρικών για Τάκος - Τaco Seasoning SAZON NATURAL
Λουκάνικο Τσορίθο - Dulce Chorizo ROSARIO
Καλαμπόκι σπυρί και χυμό λάιμ
Φύλλα Κόλιανδρου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα σόγιας, χυμό λεμονιού, σκόρδο και σουσαμέλαιο. Σοτάρουμε το κρέας με μείγμα μπαχαρικών για τάκος, καλαμπόκι σπυρί, λουκάνικο τσορίθο, φύλλα κόλιανδρου και χυμό λάιμ.
PICO DE GALLO
ΥΛΙΚΑ
Ντομάτα πέταλα καρέ
Αγγούρι χωρίς σπόρια καρέ
Ανανάς καρέ
Κρεμμύδι καρέ
Φύλλα Κόλιανδρου
Λάιμ
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
SPICY MAYONNAISE – ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΥΛΙΚΑ
Ιαπωνική Μαγιονέζα – Mayonnaise QP
Σάλτσα Τσίλι Σριράτσα – Sriracha Chili Sauce UNI EAGLE
Αναλογία 3 μαγιονέζα προς 1 σριράτσα
GUACAMOLE - ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ
ΥΛΙΚΑ
Γουακαμόλε - Guacamole LA MEXICANA
Σάουρ κριμ - Sour Cream RODNAJA DEREWNA
TACOS - ΤΑΚΟΣ
Τορτίγια Σίτου – Flour Tortilla 4’ cm NUEVO PROGRESSO
KIMCHI – ΚΙΜΤΣΙ (ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ)