Μοσχάρι Toban Με Eνταμάμε, Μίσο Πουρέ Γλυκοπατάτας, Hoisin Glaze Και Φουά Γκρα

Μοσχάρι Toban Με Eνταμάμε, Μίσο Πουρέ Γλυκοπατάτας, Hoisin Glaze Και Φουά Γκρα

TOBAN BEEF MARINADE – ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΟΒΑΝ

ΥΛΙΚΑ

100g Σάλτσα Χόι Σιν - PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce

50g Ταϊλανδέζικη Κόκκινη Πάστα Κάρυ - COCK Red Curry Paste

50g Σατέ σε σκόνη - YOU HUY Extra Satay Powder

100g Σάλτσα Στρειδιών - PEARL RIVER BRIDGE Premium Oyster Sauce

50g Κάρρυ Μαντράς Σκόνη - TRS Curry Madras Powder

2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κρέας για 2 ημέρες. Έπειτα το ψήνουμε σε πλατό.

 


SWEET POTATO MASH WITH MISO - ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟ

ΥΛΙΚΑ

900g Γλυκοπατάτες (ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε κύβους και βράζουμε σε νερό)

30g Χυμός πορτοκάλι

15g Αλάτι

20g Ζάχαρη

30g Λευκή πάστα μίσο – SHINSHUICHI Shiro Miso

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις καθαρισμένες γλυκοπατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια, σε νερό. Μόλις μαλακώσουν τις χτυπάμε Θερμομίξ μαζί με τον χυμό πορτοκάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και την πάστα μίσο.


HOISIN GLAZE – ΓΛΑΣΟ ΧΟΙ ΣΙΝ

ΥΛΙΚΑ

15g φρέσκο τζίντζερ

8g σκόρδο

80g ζάχαρη

100g μέλι

90g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce

200g Σάλτσα Χόι Σιν - PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή υφή μέσω της ρεντουξιόν.


Φασόλια Ενταμάμε - Edamame Kernels

SEAFOOD MARKET Edamame Kernels

Σοτάρουμε τα καθαρισμένα φασόλια σόγιας ενταμάμε.


VOLEX Escalopes de Foie Gras

VOLEX Escalopes de Foie Gras

Τηγανίζουμε το φουά γκρα.

 

Το καλάθι σας είναι άδειο

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!
Powered by NETMECHANICS