Μείγμα αλεύρων ιδανικό για το ιαπωνικό πιάτο τεμπούρα, όπου θαλασσινά και λαχανικά κομμένα σε λωρίδες βυθίζονται σε ειδικό χυλό από αλεύρι τεμπούρα και τηγανίζονται σε φυτικό λάδι (160°C-180°C). Για καλύτερο, πιο τραγανό αποτέλεσμα αναμείξτε τον χυλό λίγο πριν τον χρησιμοποιείστε και μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να παραμείνουν σβόλοι οι οποίοι και δημιουργούν την εμφάνιση και υφή των τεμπούρα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
σιτάλευρο, άμυλο σίτου, αλεύρι καλαμποκιού, ρυζάλευρο, αλάτι ,διογκωτικά μέσα (ανθρακικό νάτριο,γαλακτικό ασβέστιο,διφωσφορικά,αλεύρι σίτου),γλυκόζη, ταρταρικό κάλιο, γαλ/τής μόνο και διγλυκερίδια λιπαρώνοξέων, σκόρδο σκόνη, μείγμα καρυκευμάτων (άρωμα, αλάτι, ζάχαρη, κιτρικό οξύ, ενισχυτής γεύσης: δινάτριο 5-ριβονουκλεοτίδια, κρεμμύδι σκόνη, δεξτρίνες,αντισυσσωματικό μέσο: διοξείδιο του πυριτίου, λευκό πιπέρι σκόνη, χρώμα: ριβοφλαβίνη)
Περιέχει σιτάρι