Η παραδοσιακή αυτή γλυκιά κρέμα καραμέλας, φτιάχνεται με την παλιά οικογενειακή συνταγή του 1927 στο αγρόκτημα Coronado, στο San Luis Potosí. Η διαφορά μεταξύ cajeta και dulce de leche είναι η χρήση γάλακτος κατσίκας αντί για αγελαδινό γάλα. Το κατσικίσιο γάλα είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες , έχει λιγότερο λίπος, είναι πλούσιο σε ασβέστιο
Το βάζουμε στο ψωμί, σε τηγανίτες, σε παγωτά ή σε γλυκά! Φτιάξε το καλύτερο μπανόφι με φρέσκες μπανάνες και σαντιγί.
Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Διατηρείστε το στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φρέσκο γάλα κατσίκας, πρόσθετα σάκχαρα (σουκρόζη, γλυκόζη) , διττανθρακικό νάτριο (Ε500)