Κατεψυγμένα γκιόζα με γέμιση μπακαλιάρου.
Οδηγίες παρασκευής: Κατευθείαν από την κατάψυξη, τα βάζουμε στον ατμό και είναι έτοιμα σε 10 λεπτά. Σε φριτέζα είναι έτοιμα σε 3-5 λεπτά. και σε τηγάνι τα ψήνουμε αρχικά μέχρι η βάση τους να γίνει τραγανή και να πάρει χρώμα και μετά, προστίθεται μία μικρή ποσότητα νερού και το σκεύος σκεπάζεται γρήγορα, ώστε ολόκληρο το gyoza να ψηθεί στον ατμό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μπακαλιάρος, (29%), ζύμη (αλεύρι σίτου, νερό, εκχύλισμα μαγιάς, χρωστικές τροφίμων: μελάνι από σουπιά), κρεμμύδια, άσπρο λάχανο, πρωτεΐνη σόγιας, λάδι σόγιας, πράσο, σησαμέλαιο, φρέσκα κρεμμύδια, κρασί για μαγείρεμα, ζάχαρη, αλάτι, τζίντζερ, σκόρδο, σάλτσα σόγιας (νερό, φασόλια σόγιας, σιτάρι, αλάτι), ενισχυτικό γεύσης : Ε 631, πιπέρι.
Περιέχει σιτάρι, σόγια, σουσάμι, ψάρι. Ίσως περιέχει ίχνη από σέλινο.
Διατηρείται στους -18° C.
ΠΡΟΣΟΧΗ
- Για την παράδοση κατεψυγμένων προϊόντων στην Ελλάδα, η ελάχιστη αξία παραγγελίας (μόνο κατεψυγμένα) είναι €40 και πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω πρακτορείων εθνικών μεταφορών που εξειδικεύονται στη μεταφορά κατεψυγμένων τροφίμων.
- Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του ογκομετρικού βάρους και της τοποθεσίας παράδοσης. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα αποστολής, το κόστος και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
- Σημειώστε ότι σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή με αντικαταβολή και η παράδοση στην πόρτα σας δεν είναι διαθέσιμες. Η παραλαβή θα γίνεται από το πλησιέστερο σημείο του συνεργαζόμενου μεταφορέα.