Το Μιόλα είναι ένα βελτιωτικό ρυζιού σε σκόνη, που απογειώνει την εμφάνιση και υφή του ρυζιού για σούσι. Χαρίζει γυαλάδα στο ρύζι και το διατηρεί για περισσότερο χρόνο φρέσκο, ενώ βοηθάει και στην απορρόφηση του μείγματος ξυδιού. Το πρωτεολυτικό ένζυμο στo Μιόλα αυξάνει την ικανότητα του ρυζιού να απορροφά νερό, με αποτέλεσμα το ρύζι να είναι πιο υγρό, γυαλιστερό και να μην κολλάει στο σκεύος αλλά ούτε και οι κόκκοι ρυζιού μεταξύ τους. Με ένα ποιοτικό μάγειρα ρυζιού και τη σκόνη Miola, θα έχετε ένα εξαιρετικό ρύζι για σούσι κάθε φορά! Στην Ιαπωνία θεωρείται απαραίτητο συστατικό για το ρύζι για σούσι.
Χρήση:
1) Πλύνετε το ωμό ρύζι και μετρήστε την κατάλληλη ποσότητα νερού
2) Προσθέστε το Miola (περίπου 1 γραμμάριο / 1,4 κιλού ρύζι)
3) Ανακατεύουμε απαλά και κλείνουμε το καπάκι
4) Μαγειρέψτε σύμφωνα με τον μάγειρα ρυζιού σας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μείγμα από πατάτα, καλαμπόκι, μανιόκα, γλυκοπατάτα, αλάτι, νερό, ένζυμα: α-αμυλάση, πρωτεάση, παπαΐνη, ρυθμιστής οξύτητας Ε341.