Τριμμένη φρυγανιά σε μεγάλες νιφάδες, ιδανική για τέλειο πανάρισμα. Απορροφάει λιγότερο λάδι από την συνηθισμένη φρυγανιά και τα παναρισμένα τρόφιμα παραμένουν μεγαλύτερο διάστημα τραγανά.
Οδηγίες
1. Ψεκάστε το Πάνκο με λίγο νερό
2. Καρυκεύστε το υλικό της επιλογής σας, πχ γαρίδες/κρέας/λαχανικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
3. Αλευρώστε καλά το υλικό σας και τινάξτε το για να φύγει το περίσσιο αλεύρι
4. Περάστε το από χτυπημένα αυγά
5. Στη συνέχεια καλύψτε το καλά με το πάνκο και πιέστε ελαφρά για να κολλήσει καλά πάνω στο υλικό.
6. Τηγανίστε το στους 180°c μέχρι να ροδίσει
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλεύρι σίτου, νερό, μαγιά, βελτιωτικό αρτοποιίας ( Ε300), (Ε516).
Περιέχει σιτάρι.