Ιαπωνική πάστα που συνδυάζει την γλυκιά και αρωματική γεύση του ιαπωνικού εσπεριδοειδούς yuzu με την ικανοποιητικά καυτερή γεύση του πράσινου τσίλι. Χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως: είναι ιδανική για να ενισχύσει τη γεύση ψητού κρέατος π.χ. yakitori, αλλά και για θαλασσινά όπως sashimi και για να προσδώσει έξτρα γεύση σε πιάτα με νουντλς όπως ramen και udon.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
φλούδα Yuzu (εσπεριδοειδές) 25,62%, πράσινο τσίλι 22,96%, αλάτι, νερό, υγραντικό μέσο: E420, πηκτικό μέσο:E1412, σάκε (νερό, ρύζι), φυσικά και τεχνητά αρώματα, ρυθμιστής οξύτητας Ε300, σταθ/τής Ε415, χρώμα E133