Η κατεψυγμένη πούλπα γουανάμπανα, γνωστή κι ως γκραβιόλα, είναι ιδανική για την παρασκευή χυμών, smoothies, παγωτών και cocktails. Το λευκό χρώμα και η γλυκόπικρη γεύση της την κάνουν μοναδική. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο και έχει επίσης βιταμίνες C, B1 και B2 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αποτελεί πλούσια πηγή
✔️ Βιταμινών C, B1 και B2
✔️ Φυτικών ινών
✔️ Μαγνησίου
✔️ Σιδήρου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Πούλπα γουαναμπάνα (αννόνα αγκαθωτή)