-10% SALE

Σάλτσα Οκονομιγιάκι 300g OTAFUKU

Κωδικός 4970077163563
Κωδικός Προϊόντος 081390
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
VEGAN
14.97€/ kg 16.63€/ kg
4.99 € 4.49
-10% SALE, Ποσό έκπτωσης 0.50 €

Μεταφορικά σε Ελλάδα και Κύπρο με BOX NOW

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιδιαίτερα δημοφιλής σκουρόχρωμη και πηχτή σάλτσα με γλυκιά και πλούσια γεύση που τις χαρίζουν οι χουρμάδες. Χρησιμοποιείται ως topping στα okonomiyaki, ένα είδος ιαπωνικής ομελέτας/pancake αλλά και στους ιαπωνικούς λουκουμάδες χταποδιού, τα takoyaki. Δοκιμάστε την και σε burgers και stir-fries. Είναι επίσης μια υπέροχη σάλτσα για μαρινάρισμα αλλά και για ντιπ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, ζάχαρη, μελάσα, πολτός τομάτας, σάλτσα σόγιας (φασόλια σόγιας, νερό, αλάτι), πολτός μήλου, αλάτι, ξύδι ρυζιού, τροποπ. άμυλο αραβοσίτου, πολτός κρεμμυδιού, καρυκεύματα, εκχύλισμα μαγιάς, συμπυκνωμένος χυμός χουρμάδων, εκχύλισμα καρότου, πηκτικά μέσα: Ε415, Ε1414, εκχύλισμα σκόρδου, μανιτάρια σιτάκε σε σκόνη.

 

Περιέχει σόγια.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενική Κατηγορία Τρόφιμα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VEGAN
Brand OTAFUKU
Κουζίνες του Κόσμου Ιαπωνία
Προέλευση Ιαπωνία
Κατηγορία Σάλτσες
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Υποκατηγορία Άλλες Σάλτσες

Διαθρεπτική επισήμανση

Μέσος όρος τιμών ανά 100g
Ενέργεια 507kJ/121kcal
Λίπη 0,06g
εκ των οποίον κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 31g
εκ των οποίων σάκχαρα 25g
Εδώδιμες ίνες 0g
Πρωτεΐνες 2,1g
Αλάτι 5,0g
Έχετε απορίες; Καλέστε μας!
2811.103.007
Δευτέρα έως Σάββατο 09:30 - 17:30
Παραγγελίες & Αποστολές

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ξηρών προϊόντων άνω των 70€ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ 10kg σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές με ELTA COURIER. Δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Ηρακλείου.

 

Περισσότερα

Το καλάθι σας είναι άδειο

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!

To ethnicfoods.gr χρησιμοποιεί Cookies!
Powered by NETMECHANICS