Ιδανική σάλτσα για το παραδοσιακό ιαπωνικό σνακ τακογιάκι
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, ζάχαρη, σάλτσα σόγιας (φασόλια σόγιας, νερό, αλάτι, σιτάρι, αλκοόλ), αλάτι, δεξτρόζη, τροποπ. άμυλο αραβοσίτου, εκχύλισαμα ψαριού (αποξ. τόνος, δεξτρίνη, νερό, αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς, υδρολ. πρωτεΐνη σίτου), λευκό αποσταγμένο ξύδι, πολτός μήλου, πάστα τομάτας, μελάσα, καρυκεύματα, χρώμα: Ε150a, συμπυκνωμένος χυμός χουρμάδων, εκχύλισμα μαγιάς, πάστα κρεμμυδιού, πητικό μέσο: Ε415, Ε1414.
Περιέχει σόγια, σιτάρι, ψάρι.