Επαγγελματικού τύπου wok από ανθρακοχάλυβα, κατάλληλο μόνο για μαγειρικές εστίες γκαζιού. Ακατάλληλο για επαγωγικές, κεραμικές ή άλλες εστίες μαγειρέματος.
Πριν την πρώτη χρήση το wok πρέπει να προετοιμαστεί, για να αποτραπεί το κόλλημα του φαγητού στο σκεύος κατά το μαγείρεμα, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.
Πλύνετε καλά το εσωτερικό του με αρκετό απορρυπαντικό πιάτων σε ζεστό νερό και στη συνέχεια θερμάνετέ το σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξαφανιστεί τελείως η προστατευτική επικάλυψη στο εσωτερικό του. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το σκεύος θα βγάλει αρκετό καπνό γι’ αυτό ο χώρος πρέπει να αερίζεται πολύ καλά. Μόλις το wok σταματήσει να καπνίζει σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Πλύνετε ξανά το wok και αφήστε το να στεγνώσει.
Δεν είναι κατάλληλο για μαγείρεμα όξινων τροφίμων.
Πάντα πλένετε το wok στο χέρι και αποφύγετε τα γυαλιστικά καθαριστικά. Αν παρατηρήσετε σκουριά αφαιρέστε τη με μια σκληρή βούρτσα, πλύνετε και στεγνώστε καλά το σκεύος και περάστε μια στρώση λαδιού στην επιφάνειά του με ένα πανί ή βαμβάκι.